Erzincan’da Zabıta Müdürlüğü, halk sıhhatini korumak ve besin üretiminde hijyen standartlarını denetlemek hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Zabıta Müdürü ekiplerince bakkal, büfe ve inhisar bayilerinde kontrol gerçekleştirildi.
Zabıta takımları tarafından yapılan kontrollerde, kent merkezindeki 342 bakkal, büfe ve inhisar bayisinin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının yanı sıra, eserlerin son kullanma tarihleri ve hijyen durumları titizlikle inceledi. – ERZİNCAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî
More Stories
Ahmet Özer hakkında terör davasında tahliye kararı- 4 / Geniş haber
Van’da Kaçak Gümrük Materyallerine Baskın
Van Gölü’nde Sıcaklardan Kaçış: Vatandaşlar Kıyılara Akın Etti